جستجو
Close this search box.
تجهیزات پزشکی نویان طب مانلی

عوارض بوتاکس در دوران بارداری چیست؟

عوارض بوتاکس در بارداری

عوارض بوتاکس در بارداری

در این مقاله می خواهیم به بررسی عوارض بوتاکس در دوران بارداری مطالبی را به شما بیاموزیم. از آنجایی که هر فرد دوست دارد ظاهری زیبا داشته باشد به درمان های زیبایی رو می آورد. یکی از این درمان ها تزریق بوتاکس برای رفع چین و چروک پوست می باشد. با این روش می توان خطوط پیشانی و خطوطی که بین ابروها پدید می آید را برطرف نمود. این روش تاکنون نتایج خوبی را در بر داشته است.

آیا تزریق بوتاکس در دوران بارداری امکان پذیر می باشد؟

در مورد عوارض بوتاکس در دوران بارداری هنوز تحقیقات کامل و دقیقی انجام نشده است. به همین دلیل مثبت بودن تست بارداری، افراد را برای انجام این کار دچار تردید می کند. با توجه به مطالعات و آزمایشاتی که بر روی حیوانات باردار انجام شده است هیچ گونه عوارضی ناشی از بوتاکس گزارش نگردیده است. در واقع سم بوتولینوم اصلا از جفت عبور ننموده است. شواهدی وجود دارد که به دلیل بزرگ بودن مولکول ها در سم بوتولینوم، این سم نمی تواند از جفت عبور نماید و به جنین آسیبی وارد کند.

خرید دستگاه لیزر در نویان طب مانلی

عوارض بوتاکس در بارداری

عوارض بوتاکس در بارداری

عوارض بوتاکس در دوران بارداری هم می تواند مانند دیگر دوران های زندگی باشد. پخش شدن سم در محل تزریق می تواند مشکلاتی را برای فرد بوجود آورد. به طور کلی علائمی مانند ضعف در عضلات، مشکلات تنفسی و مشکلات بینایی مانند دو بینی می تواند در فرد اتفاق بیفتد. از دیگر علائم، ضعف در بلعیدن و از دست دادن کنترل ادرار است. این مشکلات برای یک فرد عادی ممکن است قابل تحمل باشد و چند روز بعد هم برطرف می شود. اما در فرد باردار هر یک از این علائم ممکن است باعث شوک و ناراحتی و آسیب به جنین گردد. اگر علائم بعد از چند روز برطرف نگردد بهتر است فرد به پزشک مراجعه نماید.

با توجه به عوارض احتمالی چه زمانی بوتاکس را تزریق کنیم؟

اگر از عوارض بوتاکس در دوران بارداری نگران هستید و نمی خواهید ریسک مربوط به آن را بپذیرید بهتر است زمانی دیگر را برای این کار انتخاب کنید. از آنجایی که در مورد تزریق بوتاکس در دوران شیردهی نیز تحقیقات کامل و جامعی انجام نشده است بهتر است تزریق بوتاکس را تا پایان این دوران به تعویق بیندازید. برخی تحقیقات نشان می دهد که مقدار کمی از سم بوتولینوم به شیر مادر وارد می شود. از این رو بهتر است جوانب احتیاط را رعایت کنید و تا از شیر گرفتن کودک صبر نمایید.

عوارض بوتاکس در بارداری با هدف درمان

برخی افراد تزریق بوتاکس را برای اهداف درمانی انجام می دهند. حال سوال اینجاست که برای این اهداف هم نباید تزریق بوتاکس را در این دوران انجام داد؟ پاسخ این است که اگر تزریق این دارو برای رفع مشکلاتی مانند دیستونی و یا میگرن باشد باید در مورد آن با پزشک مشورت نمود. در بسیاری از موارد روش های جایگزینی برای درمان وجود دارد که پزشک ترجیح می دهد در دوران بارداری از آنها استفاده شود. بدین ترتیب دیگر ریسک استفاد از بوتاکس وجود نخواهد داشت. به طور کلی پزشک باید با بررسی مزایای تزریق بوتاکس نسبت به خطرات احتمالی تصمیم گیری نماید.

بوتاکس در بارداری

استفاده از روش های دیگر به جای تزریق بوتاکس در بارداری

اگر از عوارض بوتاکس در دوران بارداری نگران هستید می توانید روش های دیگری را انتخاب نمایید. لایه برداری پوست در این دوران می تواند تا حدودی خطوط اخم و خطوط پیشانی را بهبود بخشد. البته بهتر است در این مورد نیز از پزشک کمک بگیرید زیرا استفاده از برخی داروها به صورت موضعی هم می تواند در بارداری مضر و خطرناک باشد. یکی از داروهایی که برای لایه برداری مورد استفاده قرار میگیرد اسید سالیسیلیک است که در دوران بارداری نمی توان از آن استفاده نمود.

نوشیدن آب بیشتر می تواند تا حدودی چین و چروک پوست را رفع نماید. به طور کلی استفاده از مرطوب کننده ها در این دوران ضرری ندارد. خواب راحت و کافی نیز تا حد زیادی می تواند از مشکلات پوستی در این دوران جلوگیری نماید. از آنجایی که بعد از به دنیا آمدن نوزاد، مادر فرصت کافی برای استراحت ندارد بهتر است در بارداری از این فرصت استفاده نماید.

جهت اطلاع از قیمت دستگاه هایفو به صورت شرایطی با کارشناسان ما در تماس باشید.

نوزاد ناقص از عوارض بوتاکس در دوران بارداری

به طور کلی اعضای بدن کودک در 12 هفته اول بارداری شکل می گیرد. به همین دلیل بهتر است از تزریق بوتاکس در این دوران جدا پرهیز نمایید. استفاده از بسیاری داروها در این دوران ممنوع است. اگرچه تاکنون مطالعات دقیقی انجام نشده که احتمال صد در صدی نقص در هنگام تولد را به استفاده از سم بوتولینوم ارتباط دهد اما بهتر است در این دوران از تزریق بوتاکس استفاده نشود.

اثرات بوتاکس بر باروری

تحقیقات نشان می دهد که تزریق بوتاکس قبل از بارداری نمی تواند مشکلی را برای باروری ایجاد کند. در پاسخ به این سوال که چند ماه پس از تزریق نمودن سم بوتولینوم می توان اقدام به بارداری نمود باید بگوییم که نیازی به گذشت زمان وجود ندارد. سم بوتاکس اگر به مقدار کم تزریق شود حتی نمی تواند وارد خون شود و مشکلی را در دوران بارداری برای جنین بوجود آورد. اما با این وجود برای جلوگیری از استرس و نگرانی و عوارض احتمالی بهتر است بعد از پایان یافتن دوران بارداری اقدام به تزریق بوتاکس نمود.

تزریق بوتاکس در هفته اول بارداری

گاهی اوقات برخی خانم ها بدون اطلاع از بارداری خود به تزریق بوتاکس اقدام می کنند اما بعدا متوجه می شوند که در آن زمان باردار بوده اند. تحقیقات نشان می دهد این تزریقات نمی تواند اثر منفی بر روی جنین داشته باشد و مادران باردار نباید خود را نگران این موضوع کنند. به طور کلی عوارض استرس و نگرانی در دوران بارداری بر روی جنین بسیار بیشتر از تزریق سم بوتاکس یا خوردن داروهای دیگر می باشد.

انجام روش های کمک باروری و تزریق بوتاکس

افرادی که از روش های کمک باروری مانند آی وی اف استفاده می کنند بهتر است بین زمان تزریق بوتاکس و انتقال جنین حدود 4 ماه فاصله بیندازند. از آنجایی که تزریق بوتاکس تا حدی وضعیت هورمون ها را تغییر می دهد بهتر است در دوران پیش از بارداری تزریق نشود. وجود سم بوتاکس در بدن می تواند بر روی رشد جنین انتقال یافته با روش آی وی اف تاثیر منفی داشته باشد.

جهت اطلاع از قیمت دستگاه لیزر و سایر محصولات با کارشناسان فروش نویان طب مانلی در تماس باشید

شماره تماس کارشناس : 09129096358

آدرس اینستاگرام نویان طب مانلی @noyanteb_manely

کپی شد

مقالات مرتبط

نظرات

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.